Nybörjarkurs

MÖJLIGHETEN TILL ATT ANMÄLA SIG ÄR JUST NU STÄNGD.

JUST NU KAN VI TYVÄRR INTE TA EMOT FLER ANMÄLNINGAR TILL HÖSTENS KURS 2019. VÄLKOMNA MED ERA ANMÄLNINGAR VID ETT SENARE TILLFÄLLE OCH TILL KURSEN SOM PLANERAS ATT GENOMFÖRAS VÅREN 2020.

MER INFORMATION OM TID OCH DATUM KOMMER ATT MEDDELAS VIA DENNA HEMSIDA!

ALLA SOM REDAN ANMÄLT SIG TILL HÖSTENS KURS 2019 OCH INTE FICK PLATS BLIR FLYTTADE TILL KURSEN VÅREN 2020.


Välkommen att anmäla dig till Kullens PK Grönakortet kurs.

Informationsdagen för gröna kortet är tisdagen den 24 september kl 18:30. Kursen kommer att starta efter informationsdagen men kommer att påbörjas under oktober månad. Max antalet deltagare är 12. De 12 som anmält sig först kommer till kursen och övriga som anmält sig kommer att hamna på väntelistan tills nästa kurs är planerad och normalt blir det tidig vår 2020. Vi kommer att meddela dem innan kursstart som får möjlighet att gå kursen.

Kursen utgörs utav 6 kurstillfällen. För att utöva pistolskytte måste man ha genomgått en utbildning som kombinerar teori och praktiska övningar med fokus på säker vapenhantering.
När man genomgått kursen och klarat av de teoretiska och praktiska proven får man Pistolskyttekortet som utfärdas av Svenska Pistolskytteförbundet.
Detta kort är som ett ”körkort” inom pistolskyttet och visar att man genomgått och klarat proven. Kortet är ett krav för att få utöva pistolskytte. Vi kallar denna kurs för ”Gröna kortet kursen”
 
Höstkursen 2019 kostar 2500 kr och där ingår följande:
 
6 tillfällen med praktiska skjutövningar och teorigenomgång Kursmaterial (häfte) SHB (skjuthandboken) Ammunition Lån av vapen Fika eller liknande vid varje kurstillfälle Skriftligt slutprov Praktiskt skjutprov motsvarande bronsmärket Bronsmärket Pistolskyttekortet (Gröna Kortet) Medlemskap i Kullens PK Medlemsavgift för innevarande år
 
För att klara Grönt Kort krävs följande: Kursdeltagare skall ansöka om medlemskap i Kullens PK och uppvisa oöppnat utdrag från belastningsregistret. (Utdrag ur belastningsregistret kommer endast att läsas av kursansvarig/styrelse på Kullens PK och öppnas tillsammans med kursdeltagaren.) Kursdeltagaren skall klara godkänt på det skriftliga provet och skjuta godkänt i det praktiska provet. Kurserna som är planerade läggs som oftast vår och höst. utbildningen sker i föreningens klubbstugan.
 
OBS!
 
Anmälan till kursen sker via hemsidan och länken här: http://kullenspk.se/?page_id=2599
 
Obs! Ni får ingen bekräftelse efter att ni registrerat er via hemsidan och mallen där.
Ni bli kontaktade strax innan informationsdagens början.
 
Vi frågor skicka mail till: utbildning@kullenspk.se därefter kommer våra kursinstruktörer att höra av sig så snart de kan.
 
Ta chansen att prova på denna mycket roliga sport och få nya vänner!